Talerlisten

Disse TV-kjendisene holder også foredrag

Publisert i Nyheter av

Du har sett dem på TV, men visste du at du også kan bestille dem til ditt arrangement via Talerlisten? Adrian Lund, Petter Pilgaard, Vendela Kirsebom og to av Norges mest erfarne nyhetsformidlere er blant dem som er tilgjengelige.

– Disse personlighetene er vant med å formidle, fortelle historier og være tydelige på en scene. De kan være konferansier og toastmaster, og har rutine. Vi er stolte av å ha dem på Talerlisten, sier Nils M. Apeland, mannen bak Talerlisten.no.

Ryddedronning med nytt TV-program

Synnøve Skarbø er et aktuelt TV-navn som nå holder foredrag. Hun er kjent som programleder på TVNorge der hun ledet programmer som «Fire stjerners middag», «Frøken Norge» og «Bolig til salgs». Hun har hatt stor suksess med boka Synnøves System, om rydding. I hennes foredrag forteller hun hvordan du kan rydde deg lykkeligere, men også til en mer effektiv arbeidsdag. 2. oktober ble hun på ny aktuell i ryddeprogrammet «Norske rotehjem» på TVNorge. Hun tar oppdrag både som konferansier og foredragsholder.

Fra tabu til TV

Adrian Lund ble et kjent ansikt for mange etter at han var med i 71° nord på TVNorge i 2016. Adrian er hardt rammet av Tourettes, men har med årene lært seg å snu det negative om til noe positivt. I sine foredrag tar han for seg hvordan du kan tøye dine egne grenser og utfordre din komfortsone, og deler egne erfaringer rundt mestringsfølelsen dette gir. Adrians foredrag mottar strålende vurderinger og han er i dag en av Norges mest attraktive foredragsholdere.

 

Erfarne formidlere fra NRK

Christian Borch og Hans-Wilhelm Steinfeld er bautaer innen norsk nyhetsformidling. I en mannsalder har de briljert i TV-studioene på Marienlyst, som journalister, nyhetsopplesere, og debattledere. De holder begge faglige foredrag, og tar jobber som konferansier.

– Foruten at de begge to er svært kunnskapsrike når det gjelder USA, Russland, Europa og internasjonal politikk, kan både Borch og Steinfeld være møteledere og debattledere. De har tung erfaring og bred innsikt, sier Nils M. Apeland.

På Talerlisten kan du også bestille foredrag med tidligere NRK-programleder Ole André Sivertsen, kjent fra NRK-programmene Newton og Fylla.

Hans Wilhelm Steinfeld holder foredrag og er blant flere konferansierer

Hans-Wilhelm Steinfeld holder foredrag om Russland.

Holder foredrag om moter og mamma-rollen

På Talerlisten står også tre dyktige kvinner med mye erfaring foran kameraet og på scenen. Kathrine Sørland har jobbet med programmer som «Motebildet», «Sangstjerner», «Top Model» og «Norges Styggeste Rom». Hun har også vært med å lage dokumentarserien «Den perfekte meg» for Discovery TLC – om livsstil, slankepress og mammarollen. Hun har stått på scenen i over 13 år i ulike konferansierroller.

Johanna Grønneberg Mesa har vært programleder for MTV i USA. I åtte år ledet hun programmet US Top 20 fra New York og Los Angeles. Hjemme i Norge har hun jobbet som programleder for NRK, TV2 og TV3. Da Johanna ble gravid fikk hun sin egen reality-serie på Discovery TLC kalt «Johanna Prosjekt: Mamma.» I dag er hun programleder for TV kanalen E! i USA og leder sitt eget radioprogram på Radio Norge.

– Johanna er en veldig morsom foredragsholder. I tillegg snakker hun godt engelsk etter mange år i USA, noe som gjør henne til et trygt valg på arrangementer med utenlandsk publikum, sier Nils M. Apeland

Johanna Grønneberg Mesa holder foredrag og er blant flere konferansierer

Johanna Grønneberg Mesa holder foredrag om kvinne- og mammarollen.

 

Petter Pilgaard som konferansier

Sist, men ikke minst har Talerlisten knyttet til seg to av stjernene fra suksess-serien Farmen Kjendis på TV2. Nesten én million fulgte programmene fra Farmen i vinter. Deltakerne alle snakker om, foruten fjordcowboyen «Lothepus», er Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard. De fremstår som svært sympatiske, og viser nye sider av seg selv.

Vendela Kirsebom holder sitt foredrag «Fra modell til merkevare» som et intervju. Her forteller hun historien fra hun ble oppdaget som 13-åring, til hvordan hun nå jobber med å bygge merkevarer. Hun snakker også gjerne om oppholdet på Farmen, og sin nye kjærlighet for gårdsrift, dyr og landbruk. Petter Pilgaard gjør det samme, og snakker om fordommer, positiv tenking og hvordan å se det beste i en situasjon. Han er også god som konferansier.  Begge har også muligheter til å ta oppdrag knyttet til konferanser, moteshow og større arrangement som julebord, kick-off og lanseringer.

Alle foredragsholderne kan bestilles via talerlisten.no.

Vendela Kirsebom holder foredrag og er blant flere konferansierer

Vendela Kirsebom tar også oppdrag som konferansier.

Hvis du leser TV-navnenes profiler på Talerlisten vil du finne hvilke temaer de holder foredrag om og deres pris. Du kan også se andres vurderinger av foredragsholderne.

© 2018 Talerlisten AS