Over 500 foredragsholdere

Publisert i Tips og råd av

Talerlisten.no kan etter bare fjorten måneder tilby over 500 flinke foredragsholdere. Det har vært en stor trafikk og pågang siden Talerlisten ble lansert med over 100 sprudlende gjester til stede.

Talerlisten.no åpnet 17. oktober 2016, og allerede etter noen få dager hadde siden flere tusen unike brukere. Det tok ikke lang tid før de første henvendelsene kom.

– Det første oppdraget kom før 48 timer var gått, og gikk til Kristian Bye, som holder foredrag om sin gründerhistorie. Siden har henvendelsene kommet i en jevn strøm, og det er vi veldig glade for, sier grunnlegger Nils Apeland.

– Arrangørene liker at de kan se priser og andres vurderinger, sier Apeland.

Raskt og enkel booking av foredragsholdere

Han forteller at kundene etterspør veldig ulike temaer, noe som avspeiler den store bredden foredragsholdere som allerede er registrert.

– Vi har psykologer og professorer, sosiale medier-eksperter og strategikonsulenter, fjellklatrere og forfattere. Noe av poenget med Talerlisten at det skal være enkelt å finne disse selv, og se hva de koster, sier han.

Flinke foredragsholdere i ulike kategorier

Apeland er glad for at en rekke kjente foredragsholdere finnes på Talerlisten. Flinke formidlere som Cecilie Thunem-Saanum og Reidar Hjermann er bare noen. Entertaineren Francois Sibbald er også på Talerlisten.

Også en rekke kjente akademikere, forfattere og skuespillere er å finne på Talerlisten, og flere er på vei. Bjørn Hatterud, Helge Simonnes, Hans-Wilhelm Steinfeld, Simen Ekern, Karen-Marie Ellefsen, Magnus Helgerud, Hallvard Holmen , Arne KrokanChristian Borch, og Frank Kjosås er noen.

– De forespørslene vi har fått til nå, har alle vært innen ulike type temaer. Det viser behovet for både dybde og bredde. Jeg ønsker også å løfte fram nye stemmer. Unge personer, minoriteter og dyktige kvinner. En av dem vi har hatt spørsmål etter er Frida Marie Grande som bare er 24 år, men en smart konsulent og en god formidler. Det blir jeg glad av, sier han.

Åpne priser populært

Apeland får mange reaksjoner på at Talerlisten er den første og eneste tjenesten i markedet som viser foredragsholdernes pris.

– 95 prosent er positive til dette, og forstår at dette er noe arrangørene verdsetter. Vi vet at det kan være vanskelig å være eksakt på dette,  men hos oss må alle oppgi cirkapris. Så kan man justere prisen opp eller ned i dialogen før endelig avtale lages, sier Nils Apeland.

På bildet smiler to av Talerlistens foredragsholdere: Astrid Valen-Utvik og Cecilie Thunem-Saanum.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS